Referenties

De heren weten van aanpakken! Snelle reactie, onmiddellijke offerte. Een woord is een woord. Deden zelfs meer dan was afgesproken. Superprofessioneel materiaal, zijn op mekaar ingespeeld, werken voorzichtig en laten de site proper achter. Wij zijn zeer tevreden. Topkerels.
- Deckers Geert
Een grove den van 60 jaar die op de omheining van de buren dreigde te vallen werd gerooid. Onmiddellijke respons omwille van dringendheid (op de dag zelf -een zaterdag!- nog komen kijken, vier dagen later al uitgevoerd), waar we eerst bij een ander tuinbedrijf hoorden en al dagen op een bezoek wachtten, tot twee keer toe afspraken en telkens kwam niemand. Verder werden zeven(!) 70-jarige eiken heel knap gesnoeid. Alle nodige uitrusting was voorhanden, waaronder een hoogtewerker. Ze werken veilig, professioneel, proper en alles wordt gedaan volgens afspraak, ook als je niet thuis bent. Ze hebben duidelijk veel expertise en gedrevenheid in hun werk, dat merkte je hen allemaal. Indrukwekkend vakmanschap, niets dan lof. Een aanrader voor zulke zaken waar je echt niet zelf aan kan beginnen!
- Nelissen Kris en Laura
De snoeiwerken werden piekfijn uitgevoerd, onze tuin ziet er terug geweldig uit. Waarvoor dank!
- Fam. Jacobs
Een oude kastanjeboom die al getroffen was door een bliksem, en naar het huis toe groeide zorgde elk jaar weer voor veel afval. Groep Jordens gebeld en diezelfde dag kwamen ze al kijken of ze konden helpen. Natuurlijk was deze boom geen probleem. Enkele dagen later kwamen ze met uiterst professioneel apparatuur en op 2 uur tijd was de boom afgezaagd, in stukken gezaagd en de kleine takken netjes opgeruimd! Zeer professioneel, super service!
- Berden - Neyens
Jullie hebben echt een firma om trots op te zijn! Ongelofelijk hoe professioneel jullie te werk gaan, bedankt voor de goede werken en de correcte afhandeling.
- Olivier Vandeweert
Zeer vlotte service en een echte aanrader!
- Jos & Anja
Vijf dennen hebben tussen het huis en de zwemvijver 30 jaar de tijd gehad om rustig uit te groeien tot 23 meter hoge exemplaren… Maar even probleemloos heeft GROEP JORDENS ze stuk voor stuk verwijderd. Waarvoor dank.
- Brouwers Joren
Wij zijn heel tevreden.
- Céline Verlinde
Jeannine en ik zijn 100 % tevreden over het geleverde snoeiwerk aan onze bomen. Professionele, snelle en vriendelijke afhandeling! Kortom het kan niet beter!
- Paul Bonneux
Zeer tevreden over het geleverde werk. Super vriendelijke mensen. Alles netjes in orde gebracht. Graag maken we opnieuw van jullie service gebruik indien we ze nodig zouden hebben. Nog eens een dikke merci.
- Steven en Caroline Dewit - Truyers
Super tevreden! Zeer professioneel!
- Geert Opdebeeck
We hadden 5 bomen die verwijderd moesten worden, waarvan 3 op een heel moeilijke plaats (juist boven de garage). Het was spectaculair om te zien hoe jullie deze bomen op een veilige én propere manier verwijderd hebben. Dank je wel!
- Gunter Bessemans
We hadden 5 bomen die verwijderd moesten worden, waarvan 3 op een heel moeilijke plaats (juist boven de garage). Het was spectaculair om te zien hoe jullie deze bomen op een veilige én propere manier verwijderd hebben. Dank je wel!
- Gunter Bessemans
Heel correcte en snelle service! We gaan zeker nog beroep op jullie doen in de toekomst!
- Joseph Bex
Hartelijk dank voor de snelle werking!
- Greet Janssens
Super goede en snelle service! Bedankt!
- Guido Brepoels
Super goede en snelle service!! Dankjewel…
- Kim Neven
Een super firma! Nog eens heel fel bedankt voor het goede werk.
- Tom Vancleven
Ferm werk! De 9 bomen die moesten om gedaan worden lagen op een half uur neer. Het was niet te geloven dat het zo snel ging. Perfect werk afgeleverd!
- Davy Vanzwijgenhoven
Mooie site! 😉
- Elke Goedhals
Ik had nooit verwacht dat het zo rap ging gaan. Mijn vrouw kan het nog steeds niet geloven. En het waren thans echt wel moeilijke bomen, maar voor jullie was het blijkbaar een simpel klusje. Ik bedank jullie en de foto’s mail ik jullie nog door.
- Raf Decoster
Ik vind dat jullie heel professioneel en veilig te werk gaan. Groetjes
- Nele Lemmens

Referenties in België

TEVREDEN VAN ONS WERK? LAAT EEN BERICHT ACHTER.


    Nood aan een professionele blik op uw bomen?